Tenim un compte corrent a la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona (La Caixa). Ajudeu-nos a financiar la campanya!

2100 0038 45 0200499560

dimarts, 26 de gener del 2010

MANIFEST - Adhereix-t'hi

MANIFEST PEL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ DE LA NACIÓ CATALANA

Nosaltres, ciutadans i ciutadanes de Forallac, convençuts que Catalunya és una nació i que el sentit i valor de la democràcia és la plena determinació dels homes i de les dones, conscients i lliures, manifestem:

1.- Que els catalans no hem renunciat mai a la plena sobirania.
2.- Que els pobles tenen el dret d’exercir la seva autodeterminació, dret que és reconegut internacionalment per tots els països i organismes democràtics i per les declaracions i convencions de les Nacions Unides.
3.- Que els nous estats europeus constituïts han utilitzat la via del referèndum d’autodeterminació per assolir la plena sobirania i que la resta d’estats ho han respectat i reconegut.
4.- Que a través de convocatòries fetes per entitats cíviques locals i comarcals els ciutadans de Catalunya hem començat una campanya col•lectiva per decidir el futur de la nació.
5.- Que el sentit d’aquestes accions és fer sentir internacionalment que comencem un procés col•lectiu de conscienciació nacional que ha de finalitzar, tan aviat com sigui possible, amb un referèndum d’autodeterminació nacional.
6.- Per això, ara a Forallac s’ha constituït una plataforma amb la voluntat de ser àmpliament representativa de tota mena d’entitats ciutadanes per tal de fer possible, també a la nostra ciutat, la lliure expressió de la voluntat de la ciutadania sobre la conveniència o no de la independència del nostre país.

De conformitat amb tot l'exposat, signem la nostra adhesió a aquest document i a aquesta iniciativa, facilitant la col•laboració en la mesura del possible, a nivell logístic i/o econòmic.

Compte Corrent:  2100 0038 45 0200499560 (Forallac Decideix).
_______________________________________________________________________________

Les Adhesions Online, de moment, les podeu fer comentant aquest post. Només cal indicar Nom, Cognoms i Municipi. Qui no tingui usuari de Google o de les altres opcions que hi ha, que ho faci com a anònim.
________________________________________________________________________________