Tenim un compte corrent a la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona (La Caixa). Ajudeu-nos a financiar la campanya!

2100 0038 45 0200499560

divendres, 18 de juny del 2010

LA MESA DEL PARLAMENT HA ADMÈS A TRÀMIT LA INICIATIVA POPULAR PEL REFERÈNDUM D'INDEPENDÈNCIA

Ajuda’ns a recollir les 220.00 signatures que necessitem perquè el Parlament de Catalunya convoqui el Referèndum Nacional d’Iniciativa Popular sobre la Independència
L’11 d’abril de 2010 a Girona, més de 300 Comissions Organitzadores Locals de la Consulta sobre la Independència, vam acordar impulsar una Iniciativa Popular perquè el Parlament de Catalunya convoqui el Referèndum nacional i oficial sobre la independència el 2011, quan acabi el procés de Consulta. La Iniciativa Popular es va presentar el passat 25 de maig.

El dimarts 8 de juny de 2010 la Mesa del Parlament va admetre a tràmit la Iniciativa Popular i, per tant, ara només ens cal aconseguir les 220.000 signatures necessàries perquè el Ple del Parlament voti la convocatòria del Referèndum sobre la Independència. Però aconseguir aquesta fita no és fàcil i necessitem milers de fedataris/voluntaris que ens ajudin a aconseguir les 220.000 signatures requerides.

La via que estem utilitzant és la que permet la nova Llei de Consultes Populars per via de Referèndum, que en el seu article 21 diu: “Els ciutadans de Catalunya poden promoure la convocatòria d’una consulta popular en l’àmbit de Catalunya si està avalada almenys pel 3% de la població.”

Omple el formulari i ajuda’ns a recollir les signatures necessàries!

Només has d'accedir aquí:

http://www.referendumindependencia.cat/ip

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada